Published June 25, 2023
اگر قصد سفر به خارج از کشور را دارید بهتر است با برخی از آداب و رسوم و قوانین کشور مقصد آشنا شوید. ممکن است تعجب کنید که برخی کشورها قوانین و محدودیتهایی اعمال میکنند که در کانادا وجود ندارد. برای اینکه در سفر به مشکل برنخورید برخی از این قوانین را ذکر میکنیم.
به گفته دولت سنگاپور، سنگاپور قوانین سختگیرانه و جریمههای سنگینی برای اعمالی دارد که ممکن است در کانادا جرم نباشد مانند آوردن آدامس به کشور سنگاپور. طبق قانون واردات این کشور، وارد کردن آدامس به سنگاپور کاملا ممنوع است. استثناهایی وجود دارد از جمله وارد کردن آدامسهای درمانی یا تاجرانی که در کار واردات و صادرات آدامس هستند اما برای گذراندن تعطیلات در سنگاپور بهتر است بیخیال آدامس شوید. این قانون لزوما عمل جویدن آدامس را محدود نمیکند اما وارد کردن آن به کشور تا سقف ۱۰۰ هزار دلار جریمه یا حتی زندان درپی دارد.
هنگام بازدید از تایلند از غذادادن به ماهیها خودداری کنید. به گفته دولت تایلند، غذا دادن به ماهیها در اقیانوس غیرقانونی است و میتواند جریمه ۳۷۸۱ دلاری یا یک سال زندان به همراه داشته باشد. در اقیانوس به ماهیها غذا ندهید و اگر اپراتور تور شما را تشویق به این کار کرد انجام ندهید.
اگر برای تعطیلات آفتابی به اسپانیا میروید و قصد دارید به ساحل بروید بهتر است از قوانین لباس شنا آگاه باشید. برخی شهرها از جمله بارسلونا پوشیدن لباس شنا در خارج از سواحل محلی را ممنوع کردهاند. بنابراین اگر میخواهید پس از آفتابگرفتن در ساحل در شهر قدم بزنید خود را بپوشانید. در غیر اینصورت ۳۰۰ یورو معادل ۴۳۳ دلار کانادا جریمه خواهید شد.
ایتالیا مقصد جذابی برای توریستهاست اما ممکن است ندانید که بعضی رفتارهای به ظاهر نرمال شما را به دردسر میاندازد. برخی شهرداریهای ایتالیا بخصوص آنها که توریست زیاد دارند مانند روم، فلورانس و ونیز محدودیتهای رفتاری در اجتماع دارند. بعنوان مثال قوانینی برای نشستن، خوردن و نوشیدن در مکانهای تاریخی یا باستانی وجود دارد. در شهر ونیز نیز غذا دادن به کبوترها یا مرغان دریایی از ۲۵ تا ۵۰۰ یورو جریمه دارد.
در یونان پوشیدن کفش پاشنه بلند هنگام بازدید از اماکن باستانی مانند آکروپولیس ممنوع است. این محدودیت برای محافظت از آثار یونانی است واز سال ۲۰۰۹ اعمال شده است. در یونان قوانین سختگیرانهای برای حفاظت از آثار باستانی و میراث فرهنگی وجود دارد.
در امارات تنها رفتار فیزیکی شما را به دردسر نمیاندازد بلکه رفتار آنلاین نیز محدودیتهایی دارد. بعنوان مثال رفتار شما در شبکههای اجتماعی محدود است. کامنتها یا رفتارهایی که ضد اجتماعی و توهینآمیز باشد یا مغایر با اخلاق باشد و یا از نظر فرهنگی پذیرفته نباشد جریمه نقدی یا زندان یا اخراج درپی دارد. هرگونه عملی که مغایر با دین اسلام باشد ممنوع است.