Published on June 22, 2022
خانم صفری و همسرش سهراب حقیقت در شمال تورنتو قصد دارند تا از SpaceRyde برای ارسال کالا به فضا استفاده کنند.
این اقدام به معنای کاهش قابل توجه هزینه ارسال کالا به فضا در مقایسه با روش هایی است که در حال حاضر استفاده می شود.
خانم صفری و آقای حقیقت قصد دارند کالاها را با بالونی به لبه فضا منتقل، سپس آنها را رها، موشکی را مشتعل کنند و با استفاده از کامپیوترهای مینیاتوری موشک را در فضا به مقصد برسانند.
صاحبان SpaceRyde تخمین می زنند که پرتاب هر محموله 250000 دلار هزینه داشته باشد. در صورتی که آنها می گویند که شرکت SpaceX، متعلق به ایلان ماسک، بیش از 1.1 میلیون دلار برای ارسال محموله های مشابه به فضا هزینه می کند.
کریس هادفیلد(Chris Hadfield) در کنفرانس مطبوعاتی گفت که این فرایند با مشکل فیزیکی مواجه خواهد شد. برای قرار گرفتن در مدار، موشک باید با سرعت هشت کیلومتر در ثانیه حرکت کند.
به گفته او، ایده SpaceRyde برای بلند شدن در هوا و سپس افزایش سرعت برای ماندن در آنجا ایده ضعیفی است .
به گفته آقای هادفیلد، این فناوری تنها برای گردشگران فضایی ممکن است، نه برای فضانوردان حرفه ای که کالاهای مهمی را نیاز داشته باشند. البته این اقدام می تواند ارسال ماهواره ها به مدار پایین را برای انتقال اطلاعات ارزشمند در مورد سلامت، دمای اقیانوس ها و سیاره به طور کلی تسهیل کند.