Published on July 1st, 2021
امسال سخنان ترودو در روز کانادا به دلیل کشف ۱۱۰۰ گور بینشان لحن متفاوتی داشت.
“کشف جسد صدها کودک در مدارس شبانهروزی در بریتیش کلمبیا (British Columbia) و ساسکاچوان (Saskatchewan) باعث شد به شکستهای تاریخی خود و بیعدالتی که در میان مردم بومی و بسیاری از کاناداییها موجود است، نگاهی بیندازیم. ما مردم کانادا باید با خود درباره گذشتهمان صادق باشیم.”
او دربارهی همهگیری گفت: ” همهگیری زندگی روزانهی ما را تغییر داده و درسهای سختی را به ما آموخته و ما را از هم دور کرده است. اما در میان این بحرانها مردم کانادا کنار هم بودند. همه ما، چه جوان چه مسن برای داشتن جامعهای امن و سالم از خودگذشتگی کردهایم.”
او افزود: “در این روز بهتر است از یکدیگر بیاموزیم و به همدیگر گوش فرا دهیم تا بتوانیم موانعی که در میان ما وجود دارد را برداریم، بیعدالتی گذشته را اصلاح کنیم و جامعهای بر پایهی عدالت و برابری برای همه بسازیم. با همدیگر میتوانیم آستینهایمان را بالا بزنیم و با سختکوشی کانادای بهتری بسازیم.”